Proizvod dostupan

Sigurna kupovina

Besplatna dostava

Sigurna kupovina

CIJENA:

Original price was: 8.00 KM.Current price is: 5.00 KM.

CIJENA:

Original price was: 8.00 KM.Current price is: 5.00 KM.

Sastav: majčina dušica i 70% medicinski alkohol.

Majčina dušica – alkoholna tinktura 30 mm

Pomoć prilikom narudžbe:

Majčina dušica – alkoholna tinktura 30 mm

Pomoć prilikom narudžbe:

  • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
  • Zato što ste potpuno sigurni svi proizvodi su zapakovanu u originalnoj ambalaži.
  • Zato što znate da će kupljeni proizvod, bez ikakvih dodatnih troškova, na vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku.
  • Zato što znate da je vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
  • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni proizvod oštećen prilikom transporta ili pogrešan, imate pravo da isti vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.

Sve proizvode dostavljamo brzom poštom, besplatno za sve narudžbe iznad 50 KM. Besplatnu dostavu vršimo na području Tuzlanskog kantona ali i u ostalim gradovima u zavisnosti od potražnje samih proizvoda.

U roku od 24 sata imate pravo na prijavu ukoliko ste dobili proizvod koji je oštećen. Ukoliko se utvrdi da je Vaša prijava opravdana, možete dobiti novi proizvod ili povrat ukupnog iznosa novca.

Ljekovita svojstva:

Majčina dušica je ljekovita biljka za rastvaranje i lakše izlučivanje sluzi, a ima i jaku moć dezinfekcije pa je vrlo prikladna kod prekomjerne sluzi u organima za disanje, kod sluzenja pluća, kašlja, hripavca, bronhalnog katara i dr.
Daljnji uspjesi u liječenju postižu se, ako se tinktura od majčine dušice služi kao sredstvo za jačanje želuca i živaca, kao vrlo djelotvorni napitak kod oboljenja želuca i crijeva – naročito smanjuje želučane grčeve – kao i kod nesanice odraslih i djece.
Služi kod neredovite mjesečnice, kod smetnji u mjehuru i bubrezima. Koristi jačanju oslabjelih, živčanih i reumatičnih bolesnika, pomaže kod upale pluća, oboljelih bronhija i gnojnih procesa u plućima.
Možemo je upotrebljavati za masažu kod reume, gihta, drhtanja (tremora) udova, opće živčane slabosti i za jačanje mozga.
Majčina dušica biljka je koja prije svega pomaže ženama. Jak je antiseptik za unutrašnje dišne i urogenitalne organe. Ova biljka na organizam djeluje tako da stimulira psihičke i fizičke funkcije, a možete ju koristiti na niz načina. Majčina dušica regulira i potiče menstruaciju, a rabi se i za liječenje migrena, bolesti bubrega, anemije, nesanice i reume.
Majčina dušica je učinkovitija u borbi protiv akni nego razne kreme, tvrde stručnjaci sa Sveučilišta Leeds Metropolitan. Znanstvenici su testirali na koji način majčina dušica, neven i smirna djeluju na propionil bakterijske akne. Iako su i neven i smirna uništile bakterije nakon samo pet minuta, majčina dušica se pokazala najučinkovitijom.
Majčina dušica ima jače antibakterijsko djelovanje nego benzoil peroksid, inače sastavni dio preparata protiv akni.

Upute za upotrebu:

Popijte tri puta dnevno po 15-20 kapi u 1 dcl vode, čaja ili soka.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Koristiti samo u razrijeđenom obliku prema uputi.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Majčina dušica – alkoholna tinktura 30 mm

Original price was: 8.00 KM.Current price is: 5.00 KM.

Plaćanje vršite dostavnoj službi prilikom isporuke narudžbe.