Vrijeme i cjenovnik dostave

Vrijeme i cjenovnik dostave

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde o kreiranoj porudžbini, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade bićete obaviješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Rok isporuke je 5 radnih dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, šaljemo početkom naredne nedjelje. Nakon email obavještenja da je vaš paket spreman za isporuku, rok isporuke je 3 radna dana.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, putem email-a [email protected]. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

CIJENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 50KMZa porudžbine ispod 50KM trošak isporuke je 8KM i biće iskazan na računu. 

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.