Uslovi poslovanja

Uslovi poslovanja

Prodajno osoblje OPG Veselčić vam garantuje vrhunsku uslugu pri kupovini, povoljne cijene i maksimalnu sigurnost kupovine.

Korištenjem ovih stranica Krajni korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa Općim uslovima poslovanja.

Pojašnjenje i korištenje terminologije

Prodavac – firma OPG Veselčić Špionica Srednja 134

Krajnji korisnik  – posjetilac internet prodavnice veselcic.ba

Kupac posjetilac web stranica veselcic.ba koji popuni elektronsku narudžbu i izvrši plaćanje na jedan od sljedećih načina: kreditnom karticom, općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom ili pouzećem.

Dostava

Veselcic dostavu roba vrši putem dostavne službe ExpresOne. Robu isporučujemo isti ili naredni radni dan nakon što dobijemo potvrdu o plaćanju (kartično plaćanje, virman). Ukoliko ste odabrali da robu platite prilikom preuzmanja (pouzećem), u najvećem broju slučajeva roba se šalje isti dan, pod uvjetom da je naručena do 13h. Ukoliko se roba naruči poslije 13h, onda se isporuka vrši sljedeći radni dan.

Registracija korisnika i e-novosti (newsletter)

Registrovanim korisnicima nudimo mogućnost prijave na naš newsletter. Ukoliko niste registrovani korisnik ili kupac, a želite primati obavijesti od veselcic.ba, to možete učiniti prijavom na newsletter koji se nalazi na početnoj stranici.

Pitanja i primjedbe

Sva Vaša pitanja ili eventualne primjedbe u vezi sa kupovinom u internet prodavnici mirnanamjestaj.ba možete dostaviti putem e-maila: [email protected], a mi ćemo se potruditi da na Vaš upit odnosno primjedbe odgovorimo u što kraćem roku.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Izjava o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka

U pogledu zaštite ličnih podataka kupaca, OPG Veselcic se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka kupaca koja podrazumijeva: prikupljanje i korištenje samo onih podataka kupaca/ korisnika koji su neophodni radi ispunjavanja naših obaveza, informisanje kupaca o načinu korištenja njihovih podataka, ostavljanje mogućnosti izbora kupcima kad je u pitanju korištenje podataka odnosno mogućnost izbora o tome da li žele da se njihovo ime koristi za potrebe marketiških kampanja.

Osoblje firme OPG Veselcic kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela privatnosti, a svi prikupljeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su našem osoblju samo radi neophodnosti obavljanja posla

Izjava o sigurnosti plaćanja

Ukoliko ste se odlučili da platite pouzećem, onda novac uručite dostavnom kuriru i to tek kada ste proizvod dobili u svoje ruke, tako da ne postoji mogućnost prevare.

Cijene

Cijene su izražene u Konvertibilnim markama (KM), sadrže PDV.

Cijena robe utvrđena je za svaki uređaj pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki uređaj podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se OPG Veselcic unaprijed izvinjava svojim kupcima jer će ih biti prisiljena obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni uređaj te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Izjava o sigurnosti plaćanja

OPG Veselčić zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, kao i svih ostalih uslova i pravila na ovoj internet stranici. Sve promjene primijeniće se na korištenje www.veselcic.ba stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža veselcic.ba Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. OPG Veselčić nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.